Αναπηρικό αμαξίδιο

Άλλο ένα αναπηρικό αμαξίδιο θα έρθει στον δήμο Μεγαλόπολης. Η ιδέα που πρώτος ο σύλλογός μας έκανε πράξη πριν από λίγα χρόνια, μεταλαμπαδεύτηκε και έφτασε στο σημερινό επίπεδο, που φορείς, σύλλογοι και πολίτες από όλο τον δήμο συγκεντρώνουν πλαστικά καπάκια με σκοπό την απόκτηση αναπηρικού αμαξιδίου. Μια κινητοποίηση και ευαισθητοποίηση για την οποία έχουμε λόγους να καμαρώνουμε γιατί είμαστε οι πρωτοπόροι!!!!!!!!!!!!!

Το Σάββατο 25/01/2020 και ώρα 17:30 στο
Επαγγελματικό Λύκειο Μεγαλόπολης (ΕΠΑΛ) Μεγαλόπολης θα γίνει η επίσημη παράδοση αναπηρικού αμαξιδίου.

Το αμαξίδιο αυτό αποκτήθηκε με τις προσπάθειες όλων μας από την συγκέντρωση πλαστικών καπακιών και την φροντίδα της περισυλλογής τους από τον Σύλλογο Γυναικών Μεγαλόπολης “Καλλιστώ”. Αποδεικνύουμε ακόμη μια φορά πως οι συνεργασίες φέρνουν πάντα θετικά αποτελέσματα και τίποτα δεν πάει χαμένο από αυτές. Το αμαξίδιο θα παραδοθεί από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Τροχαίων Ατυχημάτων και Στήριξης ΑΜΕΑ “ΑΓΑΠΗ για ΖΩΗ” και θα προσφερθεί στο ΕΠΑΛ Μεγαλόπολης για τις ανάγκες του νεοϊδρυθέντος τομέα «Υγείας Πρόνοιας και Ευεξίας».  

Θα γίνουν σύντομες ομιλίες από:   

Α) τον γιατρό Αδαμόπουλο Ιωάννη ο οποίος είναι αιματολόγος Διευθυντής στην Μονάδα Μεσογειακής Αναιμίας  στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας με θέμα:  “Εθελοντική προσφορά κυττάρων αίματος”.                                                                                                              

Β) τα μέλη της ομάδας “AμέΑ εν δράσει” Τρίπολης  Τάκη Παρασκευόπουλο (Ενεργός Πολίτη σε αμαξίδιο) και την Αφροδίτη Δημοπούλου (Ειδική Παιδαγωγό) με θέμα:  “Ενημέρωση για τους σκοπούς και τις δράσεις της ομάδας”