Αποκριάτικο γλέντι

Μια διαπίστωση!!!

Οι φίλοι της Ζώνης και του συλλόγου μας είναι πολλοί και βρίσκονται παντού!!!! Το βράδυ της Κυριακής 18 Φεβρουαρίου, η αίθουσα του συλλόγου μας στ’ ΑΛΩΝΙΑ γέμισε ασφυκτικά από μικρούς και μεγάλους που ήρθαν για να διασκεδάσουμε μαζί με μία προσέλευση που ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας. Τα φαγητά εξαντλήθηκαν και το κέφι κράτησε από τις 7:00 το απόγευμα μέχρι τα μεσάνυχτα. Όλοι χορέψαμε, τραγουδήσαμε, αλλά πάνω από όλα ανταμώσαμε, είπαμε τα νέα μας και βρήκαμε ακόμα μια ευκαιρία να κρατάμε ζωντανή την επαφή μας με το χωριό.

DSC05205

Στο προαύλιο η παραδοσιακή φωτιά, συγκέντρωσε γύρω της κυρίως τα παιδιά. 

DSC05210

Μαζί μας ήταν ο αντιδήμαρχος Γόρτυνος κ. Δημήτρης Γιώτης, ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Κοινωνική Προστασία και Αλληλεγγύη» κ. Βασίλης Χίνης, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος του δήμου μας κ. Κώστας Μιχόπουλος, ο εκδότης του «Αρκαδικού Κήρυκα» κ. Ηλίας Τσαρμπόπουλος. αντιπροσωπία του Συλλόγου Γυναικών Μεγαλόπολης «ΚΑΛΛΙΣΤΩ».

DSC05218

DSC05221

Αποκλειστικά και μόνο για την εκδήλωση ήρθαν με τις οικογένειές τους από το Ναύπλιο όπου διαμένουν μόνιμα οι Δημήτρης Καρασταμάτης, από την Αθήνα  Κώστας Παπάζογλου, Γιάννης Παναγιωτόπουλος,  Χρήστος Ι. Τσίχλης με τη σύζυγό του Ελένη και η ταμίας του συλλόγου μας Έλενα Παπαδοπούλου με το σύζυγό της Γιώργο Πάλλη. Όλοι μέλη και υποστηρικτές του Συλλόγου και του χωριού μας. Δυναμικό παρόν μόνιμοι κάτοικοι της Ζώνης, φίλοι και συγχωριανοί από την Μεγαλόπολη, μικροί και μεγάλοι που με πολύ κέφι διασκέδασαν.

DSC05238

DSC05253

DSC05258

DSC05270

DSC05246

DSC05273

DSC05255

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και σε όσους βοήθησαν στην ενδιαφέρουσα λαχειοφόρο αγορά μας. Μια λαχειοφόρο που εκτός από τα καταστήματα της Μεγαλόπολης που μας διέθεσαν τα είδη τους ή τις υπηρεσίες τους, είχε κυρίως δώρα τα οποία διέθεσαν Ζωναταίοι, όπως ζωντανά-κουνέλι-κοτόπουλο-κόκορας, γλυκά σπιτικά, χειροποίητα πλεκτά, αυγά, λάδι κ.ά.

Τους ευχαριστούμε όλους θερμά και δίνουμε νέο ραντεβού σε ένα μήνα στην Αθήνα όπου θ’ ανταμώσουμε και τους Ζωναταίους που δυσκολεύονται να ταξιδέψουν στο χωριό.

Κ Α Λ Η            Σ Α Ρ Α Κ Ο Σ Τ Η