Γιορτή Αγίου Νικολάου (09/05/2019)

Μία ακόμη ευκαιρία είχαμε σήμερα να βρεθούμε πολλοί συγχωριανοί και φίλοι μας, τιμώντας τον Άγιο Νικόλαο τον εν Βουνένοις στο όμορφο εξωκλησάκι του χωριού μας.

Παρ’ όλο που η μέρα ήταν εργάσιμη, ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων βρήκε την ευκαιρία να περάσει λίγο χρόνο μαζί μας. Συγχωριανοί μας από την Τρίπολη, την Μεγαλόπολη, την Μεσσηνία την Στεμνίτσα, φιλοι από την Παύλια που τους καλωσορίσαμε ευχάριστα.

Καθώς είμαστε στην προεκλογική περίοδο,αρκετοί ήταν και οι υποψήφιοι που μας τίμησαν με την παρουσία τους και βρέθηκαν κοντά μας αυτή την ημέρα. Ανάμεσά τους ο πατριώτης μας Παναγιώτης Λαμπρόπουλος υποψήφιος στην περιφέρεια Πελοποννήσου με τον συνδυασμό ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ με τον Νίκο Γόντικα, ο Παναγιώτης Νικητόπουλος υποψήφιος
στην εκλογική περιφέρεια Γόρτυνος με τον συνδυασμό ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ – ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ του Σπύρου Τσιριγώτη, ο Δημήτρης Σιέμπος στην εκλογική περιφέρεια Μεγαλόπολης, η Παναγιώτα Μπίζιου στην εκλογική περιφέρεια Γόρτυνος και η Μαρία Κωστόγιαννη στην εκλογική περιφέρεια Φαλαισίας υποψήφιοι με τον συνδυασμό ΒΗΜΑ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ του Αθανάσιου Χριστογιαννόπουλου.

Έγινε αρτοκλασία προσφορά της συχωριανής μας Χριστίνας Λάγιου – Παπαδημητρίου και μετά την θεία λειτουργία ο γραμματέας του συλλόγου μας και ταμίας της εκκλησιαστικής επιτροπής, πρόσφερε σε όλους βραστό με νόστιμη τραχανόσουπα καθώς και τυρί παραγωγής του. Όσοι παρέμειναν στο τραπέζι απόλαυσαν όχι μόνο το νόστιμο φαγητό, αλλά πρωτίστως την καλή παρέα, και τη εποικοδομητική κουβέντα. Και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά.

Ο π. Αδάμ, ο Τάκης Παπαδημητρίου και ο Ηλίας Σιαμπάνος έτοιμοι να σηκώσουν τα μανίκια για να σερβίρουν…..