Εκδήλωση παράδοσης αναπηρικού αμαξιδίου

Oι συλλογικές προσπάθειες και ο εθελοντισμός μόνο θετικά αποτελέσματα μπορούν να έχουν. Απόδειξη η πολύ ωραία εκδήλωση που έγινε το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020 στην Μεγαλόπολη και συγκεκριμένα στον πολύ φιλόξενο χώρο του Επαγγελματικού Λυκείου.                                                               

Η παράδοση του αμαξιδίου

Ακόμη ένα αναπηρικό αμαξίδιο αποκτήθηκε από τη συλλογή πλαστικών καπακιών από συλλόγους, φορείς, επαγγελματίες και πολίτες του δήμου Μεγαλόπολης. Πρωτοπόρος σε αυτό το σπουδαίο έργο της συγκέντρωσης πλαστικών καπακιών και με μεγάλη συμμετοχή ήταν ο σύλλογός μας και πολλοί Ζωναταίοι.

Το αμαξίδιο αυτό παραδόθηκε από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων και Στήριξης ΑΜΕΑ «Αγάπη για Ζωή» και προσφέρθηκε από το Σύλλογο Γυναικών Μεγαλόπολης «Καλλιστώ» στο ΕΠΑΛ Μεγαλόπολης για τις ανάγκες του νέου τομέα «Υγείας Πρόνοιας και Ευεξίας».

Το αμαξίδιο στην αίθουσα διδασκαλίας του ΕΠΑΛ Μεγαλόπολης.
Οι συντελεστές της διοργάνωσης

Η φιλόξενη αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου γέμισε από μαθητές του ΕΠΑΛ, πολίτες και εκπροσώπους σχολείων, φορέων και συλλόγων του Δήμου μας. 

Η εκπρόσωπος του Πανελλήνιου Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων και Στήριξης ΑΜΕΑ “Αγάπη για Ζωή” κ. Κατερίνα Μπαλαγούρα

  Αξιόλογοι ομιλητές κράτησαν ιδιαίτερα υψηλό το ενδιαφέρον των ακροατών μιλώντας για την αξία του εθελοντισμού και της προσφοράς, που θα πρέπει να είναι μέρος της καθημερινότητάς μας.

Ο διευθυντής του ΕΠΑΛ Μεγαλόπολης κ. Γιάννης Τσόπελας

Ο γιατρός αιματολόγος Ιωάννης Αδαμόπουλος διευθυντής της Μ.Μ.Α. στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας με πολύ άμεσο τρόπο μίλησε για την μεγάλη σημασία της δωρεάς μυελού των οστών, γιατί όλοι κάποια στιγμή πιθανόν να το έχουμε ανάγκη για τη ζωή μας.

Ο γιατρός αιματολόγος διευθυντής της Μ.Μ.Α. του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας κ. Ιωάννης Αδαμόπουλος

Οι εκπρόσωποι των συλλόγων Αγάπη για Ζωή και Ομάδα «ΑμεΑ εν δράσει» Τρίπολης αναφέρθηκαν στη δράση των φορέων τους.

΄Το μέλος της ομάδας “ΑμεΑ εν δράσει” Τρίπολης κ. Τάκης Παρασκευόπουλος