Εκλογές – 26/05/2019

Η ημέρα για τις δημοτικές εκλογές και τις ευροεκλογές είναι πια στην τελική ευθεία. Την Κυριακή 26 Μαΐου εφαρμόζουμε το ανώτατο δημοκρατικό μας δικαίωμα αλλά και την υποχρέωσή μας να εκλέξουμε τους αντιπροσώπους μας στο δήμο, στην τοπική κοινότητα και στο ευρωκοινοβούλιο. Αρκετοί συγχωριανοί μας στοχεύουν να ασχοληθούν με τα κοινά, γι’ αυτό θέτουν υποψηφιότητα στις επερχόμενες εκλογές και είναι οι παρακάτω:

Για το χωριό μας την Τοπική Κοινότητα Ζώνης του δήμου Μεγαλόπολης οι υποψήφιοι είναι με αλφαβητική σειρά σε ενιαίο ψηφοδέλτιο οι:

Αργυρόπουλος Αθανάσιος και Παπαδημητρίου Παναγιώτης

Για τον Δήμο της Μεγαλόπολης οι υποψήφιοι συνδυασμοί είναι με αλφαβητική σειρά:

Σπύρος Τσιριγώτης

Με τον συνδυασμό ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ υποψήφια είναι η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΝ. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ η κόρη του συγχωριανού μας Παναγιώτη Παπαδημητρίου η οποία σαν νέα ψηφοφόρος τόλμησε την συμμετοχή της στα κοινά του τόπου της. Μπράβο για την απόφασή της και της ευχόμαστε καλή επιτυχία!!!

Γιώργος Κατσιρούμπας

Με τον συνδυασμό Λαϊκή Συσπείρωση του Γεωργίου Κατσιρούμπα υποψήφιες είναι οι: Γκαράνη Κων/να για την περιφέρεια Γόρτυνος, Λαμπροπούλου Παν. Ευγενία και Ζούζουλα Ανδρ. Αθηνά για την Μεγαλόπολη. Ακόμη με την Λαϊκή Συσπείρωση στην περιφέρεια Πελοποννήσου υπό τον Νικόλαο Γόντικα είναι υποψήφιος ο Παναγιώτης Λαμπρόπουλος.

Κωνσταντίνος Μιχόπουλος
Δημήτριος Αλεξόπουλος

Ο Παναγιώτης Μπούρας στην περιφέρεια Πελοποννήσου με τον συνδυασμό Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο του Παναγιώτη Νίκα.

Ευχόμαστε σε όλους ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ