Εορτασμός της Κατάθεσης της Τίμιας Ζώνης

Με τους λιγοστούς Ζωναταίους που έχουν μείνει στο χωριό γιορτάσαμε στο γραφικό εξωκκλήσι μας την κατάθεση της Τίμιας Ζώνης, εκδήλωση την οποία τελεί ο Σύλλογός μας κάθε χρόνο στις 31 Αυγούστου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Την λειτουργία τέλεσε ο ιερέας του χωριού μας π. Αδάμ με βοηθούς στο ψαλτήρι τον κ. Τάσο Ζαχαρόπουλο και τον συγχωριανό και μέλος του συλλόγου μας κ. Ιωάννη Θανόπουλο.Ο μπαρμπα-Γιάννης τιμά πάντα από αυτή την θέση και όχι μόνο την εκκλησία και το χωριό, αφού με επιμονή και αφοσίωση όταν βρίσκεται στο χωριό προσφέρει τις υπηρεσίες του. Τον ευχαριστούμε πολύ και του ευχόμαστε να μπορεί να προσφέρει για πολλά χρόνια ακόμη.

Άξιος επαίνων όμως είναι και ο κ. Γιώργος Στ. Σιαμπάνος -δραστήριο κι ενεργό μέλος του συλλόγου-ο οποίος για πολλά χρόνια από την θέση του εκκλησιαστικού επιτρόπου πρόσφερε και συνεχίζει μέχρι σήμερα να είναι χρήσιμος σε κάθε λειτουργία όταν παρευρίσκεται, όπως σήμερα. Τον ευχαριστούμε πολύ.Μετά την Θεία Λειτουργία, το Δ.Σ. του συλλόγου, εκτός από τον άρτο πρόσφερε αναψυκτικά και γλυκά.