Επιτυχημένη ημερίδα στην Μεγαλόπολη με Θέμα: «Πρόληψη και αντιμετώπιση των τροχαίων ατυχημάτων»

KAF-LOGO2014

Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου έγινε στην Μεγαλόπολη μια πολύ σημαντική ημερίδα με θέμα : «Πρόληψη και Αντιμετώπιση Τροχαίων Ατυχημάτων».

imerida-atiximata-8

Η ημερίδα συνδιοργανώθηκε από τους συλλόγους: Πρόληψης και Αντιμετώπισης Τροχαίων Ατυχημάτων «Αγάπη για Ζωή», τον Μορφωτικό Εξωραϊστικό Σύλλογο Ζώνης Αρκαδίας, τον Σύλλογο Γυναικών Μεγαλόπολης «Καλλιστώ» και την Αγωνιστική Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Μεγαλόπολης.

Παιδιά με τη βοήθεια κυρίως από τους γονείς τους και τους Συλλόγους Γονέων των Δημοτικών σχολείων του Δήμου μας, και όλα τα παιδιά από το θεατρικό εργαστήρι «Το τραίνο της χαράς» συμμετείχαν κι έστειλαν τα μηνύματα τους με θαυμάσιες εργασίες ζωγραφικής, κολάζ, ποιήματος.

Οι ομιλητές ανέλυσαν και ενημέρωσαν τους παρευρισκόμενους για όλα τα σημαντικά θέματα που έχουν να κάνουν με τα ατυχήματα , με στατιστικά στοιχεία και κυρίως με συμβουλές και τρόπους αποφυγής τέτοιων δύσκολων καταστάσεων. Επίσης αναλύθηκαν και τρόποι αντιμετώπισης των τραυματιών.

Μεταξύ άλλων μίλησαν από την Μεγαλόπολη ο Ιατρός κ. Τσίχλης, ο διοικητής του Α.Τ. Μεγαλόπολης κ. Κουρτέσης και από την Πυροσβεστική Υπηρεσία ο Ανθυποπυραγός κ. Παπαδόπουλος Γεώργιος.

Το Καφενείο της Μεγαλόπολης κάλυψε ολόκληρη την ημερίδα και σύντομα θα σας παρουσιάσει τα σχετικά βίντεο.

imerida-atiximata-20

O συγχωριανός μας γιατρός κ. Σταύρος Τσίχλης παρουσιάζει την ομιλία του με τίτλο: «Πρώτες βοήθειες σε τροχαία ατυχήματα – Προσφορά στον συνάνθρωπο».

imerida-atiximata-2

Η πρόεδρος του συλλόγου μας κ. Μαρία Λαγούδη-Καλομάλου χαιρετίζει την ημερίδα

imerida-atiximata-14

Μηχανές από τις λέσχες μοτοσικλετιστών που παραβρέθηκαν

imerida-atiximata-9