Κακοκαιρία

                                                       06/02/2019

Οι πρωτόγνωρα ισχυροί άνεμοι και η μεγάλη κακοκαιρία δημιούργησαν προβλήματα στο χωριό, κυρίως στην ηλεκτροδότηση. Εχθές από τον δυνατό αέρα ξεριζώθηκαν τρία πεύκα από τον περίβολο του σπιτιού της οικογένειας του συγχωριανού μας κ. Γιώργου Σπανομίχου.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι DSC05909.jpg

Στην πρώτη περίπτωση το μεσημέρι ένα μεγάλο πεύκο έπεσε πάνω στη στέγη του απέναντι σπιτιού του κ. Δημήτρη Καλόμαλλου προκαλώντας μικρές ζημιές σε κεραμίδια της στέγης και κλείνοντας ταυτόχρονα το δρόμο.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι DSC05908.jpg

Εκλήθη η Πυροσβεστική Μεγαλόπολης η οποία ανταποκρίθηκε άμεσα και με τη βοήθεια των παρέδρου Χρήστου Τσίχλη, Παναγιώτη Παπαδημητρίου και Θανάση Καλόμαλου, αντικατέστησαν τα κεραμίδια και άνοιξαν τον δρόμο. 

Το απόγευμα της ίδια ημέρας δεύτερο μεγαλύτερο πεύκο έπεσε, παρασύροντας  τα καλώδια της Δ.Ε.Η. τα οποία αποκόπηκαν και προκάλεσαν την διακοπή της ηλεκτροδότησης στο δίκτυο του μισού χωριού.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι DSC05911.jpg

Ειδοποιήθηκε η υπηρεσία βλαβών της ΔΕΔΔΗΕ, η οποία απομόνωσε το τμήμα εκείνο για την αποφυγή μεγαλυτέρων προβλημάτων, με δεδομένο ότι τη στιγμή εκείνη επικρατούσαν πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες. Οι εργασίες αποκατάστασης συνεχίζονται έως και σήμερα.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι DSC05904.jpg

Ευχαριστούμε θερμά την Πυροσβεστική Υπηρεσία & το κλιμάκιο βλαβών της ΔΕΔΔΗΕ για τη άμεση ανταπόκρισή τους και για όλη τη βοήθεια που πρόσφεραν.

    Το Διοικητικό Συμβούλιο