Πάσχα 2019 – Γενική Συνέλευση

Πέρασαν οι ημέρες του Πάσχα μέσα σε ένα ευχάριστο κλίμα στο χωριό. Συντέλεσε σε αυτό η μεγάλη προσέλευση των συγχωριανών μας από την Αθήνα και ο καλός καιρός. Κοντά στους πενήντα ήταν όλοι αυτοί που προτίμησαν να έρθουν κοντά μας και γιορτάσουν αυτές τις ημέρες.

Μεγάλη ήταν και η ανταπόκριση στο κάλεσμα του συλλόγου μας την Δευτέρα του Πάσχα στα ΑΛΩΝΙΑ.

Περιμένοντας να αρχίσει η Γενική Συνέλευση

Έγινε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, στην οποία συμμετείχαν αρκετά μέλη μας, εκφράστηκαν ιδέες και απόψεις για την πορεία και τις προοπτικές του συλλόγου. Τονίστηκε η ανάγκη της καλής συνεργασίας όλων μας, να παραμείνουμε στα θετικά που μας ενώνουν για το καλό του χωριού, να γίνουν εκδηλώσεις και κινήσεις οι οποίες θα βοηθήσουν να προχωρήσουμε ακόμα περισσότερο, αφήνοντας στην άκρη τυχόν μικροδιαφορές μας που λογικό και φυσιολογικό είναι να υπάρχουν στις σχέσεις των ανθρώπων. Αξιοπρόσεκτη αλλά κι ελπιδοφόρα ήταν η τοποθέτηση της κόρης του Θανάση Π. Αναστόπουλου ΙΩΑΝΝΑΣ – μόλις 10 ετών– η οποία παρακολούθησε με ενδιαφέρον την συζήτηση από την αρχή και τοποθετήθηκε λέγοντας πως πρέπει να λειτουργήσει ξανά η ταβέρνα του χωριού γιατί εκεί παίζει και τρώει με την οικογένειά της, καθώς και την ανάγκη να βαφτεί η εκκλησία. Μας εξέπληξε θετικά η ωριμότητα και το θάρρος τη γνώμης της!!!

Τεμαχίζοντας και δοκιμάζοντας το σουβλιστό αρνί !!

Στη συνέχεια είχαμε την ευκαιρία να περάσουμε πολλές ώρες χαράς με κέφι, διάθεση και καλό φαγητό. Όλοι μαζί, μια μεγάλη παρέα ανταμώσαμε ξανά σε μια όμορφη ατμόσφαιρα με την συνεργασία και την συμβολή όλων. Σουβλιστό αρνί προσφορά του συλλόγου αλλά και νόστιμοι μεζέδες, κρασάκι και γλυκά προσφορά των μελών και των επισκεπτών μας.

Ο μικρός Θανάσης Αναστ. Αναστόπουλος με τον Ηλία Δημ. Σιαμπάνο

Την διαφορά έκανε η συμμετοχή όλων σχεδόν στο σερβίρισμα την τακτοποίηση και την καθαριότητα του χώρου και εντυπωσιακή η προθυμία για προσφορά των μικρότερων παιδιών, πολύ ενθαρρυντικό για την πορεία του Συλλόγου.

Τα παιδιά ( Θανάσης και Σοφία του Τάκη και της Γεωργίας Αναστόπουλου, Γεωργία και Παναγιώτα του Γιάννη και της Μοσχούλας Αναστοπούλου, Ιωάννα Αθ.Αναστοπούλου) αγαπούν το χωριό, έρχονται συχνά με τους γονείς τους και είναι η ελπίδα που θα αναδείξει το χωριό, θα συνεχίσει την δημιουργική πορεία των γονιών τους….

Τρεις γενιές της οικογένειας Χρήστου Ιωάννου Τσίχλη

Ήταν συνάντηση από αυτές που στέλνουν το μήνυμα της ενότητας, της αισιοδοξίας, της δημιουργικότητας που μόνο θετικά αποτελέσματα έχουν.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί όλους για την ωραία αυτή εκδήλωση.