Εκδηλώσεις Αυγούστου 2019

Με μεγάλη μας χαρά διαπιστώσαμε πως πολλοί συγχωριανοί αλλά και φίλοι μας, επέλεξαν την Ζώνη για να περάσουν κοντά μας τις ημέρες αυτές του Αυγούστου. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να συμμετέχουν και στις εκδηλώσεις του συλλόγου μας.

Ακόμη μια φορά η ομάδα μπάσκετ που κάθε χρόνο απαρτίζεται από τους δικούς μας νέους, κατάκτησε με ευκολία το κύπελλο του 39ου τουρνουά που διοργάνωσε ο σύλλογος του γειτονικού μας Παλαμαρίου.

Συντριπτικές ήταν οι νίκες με πολύ μεγάλη διαφορά στα σκόρ σε όλους τους αγώνες με τις ομάδες των χωριών του Ελληνικού και της Στεμνίτσας!!! Τα άτομα της ομάδας ήταν: Σταύρος Βασ. Λαμπρόπουλος (αρχηγός), Δημήτρης Αθ. Τόμπρος, Γιάννης Βασ. Λαμπρόπουλος, Κων/νος Σαμπάνης, Θανάσης Παν. Αναστόπουλος, Βαγγέλης Χρ. Τσίχλης, Γιώργος Γεωργόπουλος, Βασίλης Λαμπρόπουλος. Προπονητές ήταν ο Χρήστος Λαμπρόπουλος και ο Θανάσης Καλόμαλος.

Από σήμερα λοιπόν, ένα ακόμα κύπελλο προστέθηκε στη συλλογή μας.

Την Παρασκευή 16 Αυγούστου έγινε το καθιερωμένο πια Αντάμωμα με την συμμετοχή απρόσμενα μεγάλου αριθμού μικρών και μεγάλων. Το προαύλιο στα ΑΛΩΝΙΑ γέμισε κόσμο, με παρόντες την συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων του χωριού που είναι πια στο πλευρό του συλλόγου και της κοινότητας γενικότερα. Όλοι βρήκαμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε τα νέα μας, να βρεθούμε ακόμη μια φορά σε αγαπημένο, φιλόξενο μέρος του χωριού σε φιλικό και πολιτισμένο περιβάλλον.

Για εφέτος η ατμόσφαιρα ήταν πολύ διαφορετική από τα προηγούμενα χρόνια, αφού η βραδιά ήταν αφιερωμένη στην μνήμη του αγαπημένου μας συγχωριανού Βασίλη Αναστόπουλου που πρόσφατα και πολύ απρόσμενα έφυγε από κοντά μας. Μετά την ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. του συλλόγου δεν έγινε γλέντι με μουσική όπως κάθε χρόνο. Προσφέρθηκε φαγητό και όλοι απολαύσαμε την καλή παρέα στην γαλήνη και την δροσιά που μοναδικά προσφέρει αυτός ο χώρος!!!

Το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαρίστησε τον μέχρι σήμερα και για πολλά χρόνια πρόεδρο της Τ.Κ. Ζώνης κ. Χρήστο Χρ. Τσίχλη στον οποίο χάρισε τιμητική πλακέτα για την πολύτιμη και πολυετή προσφορά του στο χωριό μας.

Το Σάββατο 17 Αυγούστου έγινε το μνημόσυνο των απανταχού Ζωναταίων όπως κάθε χρόνο. Μετά την τελετή προσφέρθηκε καφές από τον σύλλογο και γλυκό από την οικογένεια του Γιώργου Σπανομίχου και της Ελένης Ψυχογυιού – Σπανομίχου.

Στο ψαλτήρι ακόμη μια φορά ο πρόεδρος Χρήστος Χρ. Τσίχλης

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συμμετείχαν στις εκδηλώσεις μας με την συμμετοχή τους και με την προσωπική τους εργασία. Καμαρώνουμε για το το θετικό κλίμα συνεργασίας και ομοψυχίας που εισπράττουμε από όλους σχεδόν τους συμπατριώτες μας που μας φέρνει πιο κοντά και καταφέρνουμε περισσότερα.