Έργα στην Ζώνη

Μετά από πέντε (5) χρόνια απραξίας, βλέπουμε τις τελευταίες ημέρες συνεργεία επί τω έργω στην Ζώνη, καθώς η νέα δημοτική ανταποκρίθηκε σε αιτήματα της κοινότητάς μας. Συγκεκριμένα:

  1. Τσιμεντοστρώθηκε ο δρόμος που οδηγεί από τον κεντρικό στο ποιμνιοστάσιο του Παναγιώτη Παπαδημητρίου μήκους 60 μέτρων. Ένας δρόμος που δυσκόλευε την πρόσβαση αφού ήταν γεμάτος πέτρες και λακκούβες.
  2. Τοποθετήθηκαν καινούργια παιχνίδια παιδικής χαράς στον προαύλιο χώρο στα ΑΛΩΝΙΑ τα οποία εκκρεμούσανε από το 2017. Παιχνίδια καλόγουστα και κυρίως ασφαλή για τα μικρά παιδιά.
  3. Άρχισε και συνεχίζεται ο καθαρισμός, η επισκευή και συντήρηση των κοινοτικών δεξαμενών ύδρευσης.                                                                                                     

Αξίζει να ευχαριστήσουμε  την δημοτική αρχή και ιδιαίτερα τον δήμαρχο κ. Κώστα Μιχόπουλο για την ανταπόκριση την οποία δείχνει για τα προβλήματα και τις ανάγκες του χωριού μας, για την άριστη συνεργασία του με τον πρόεδρο της κοινότητάς μας και το Δ.Σ. του Συλλόγου μας. Ένα ξεχωριστό Ευχαριστώ στον Εντεταλμένο Σύμβουλο Δ.Ε. Γόρτυνος κ Παναγιώτη Νικητόπουλο ο οποίος όχι μόνο τώρα, αλλά σε όλα τα χρόνια που προσφέρει τις υπηρεσίες του στον δήμο Μεγαλόπολης και της Γόρτυνος νοιαζόταν πάντα και πρόσφερε με τον τρόπο του στα προβλήματα του χωριού μας. Και βέβαια να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε τον πρόεδρο της κοινότητάς μας κ. Γιώργο Γεωργόπουλο που εργάζεται καθημερινά με ζήλο εντοπίζει, συντονίζει, αντιμετωπίζει αποτελεσματικά κάθε τι που έχει ανάγκη το χωριό και οι άνθρωποί του.