Ανακοίνωση – Πρόσκληση

                       

Αγαπητοί συμπατριώτες, αγαπητά μέλη του Συλλόγου μας.

Εφαρμόζοντας – όπως έχουμε κι εμείς την υποχρέωση – τους περιοριστικούς κανονισμούς της πολιτείας σχετικά με τα πανηγύρια, σας ενημερώνουμε ότι δεν θα γίνει για εφέτος το καθιερωμένο ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΤΩΝ ΖΩΝΑΤΑΙΩΝ στις 16 Αυγούστου 2020 στο χωριό. Δυστυχώς δεν θα έχουμε την ευκαιρία να γλεντήσουμε και να χαρούμε όπως κάθε χρόνο.

Όμως την Κυριακή 9 Αυγούστου το πρωί θα γίνει στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου το ετήσιο μνημόσυνο στη μνήμη των απανταχού Ζωναταίων.                                  

 Το απόγευμα της ίδιας ημέρας και ώρα 19:00 μ.μ. στην αίθουσα του συλλόγου μας στα ΑΛΩΝΙΑ προσκαλούμε τα μέλη μας σε Ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση με τα θέματα:

  1. Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός.
  2. Προτάσεις για τον προγραμματισμό των δράσεων και της πορείας του συλλόγου.
  3. Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Σε περίπτωση που δεν θα υπάρξει η απαιτούμενη – σύμφωνα με το καταστατικό – απαρτία, η Γ.Σ. θα επαναληφθεί την επόμενη Κυριακή 16 Αυγούστου 2020 στον ίδιο χώρο, την ίδια ώρα, με τα ίδια θέματα.

Ας  στηρίξουμε και ας συμπορευθούμε όλοι με τις προσπάθειες που γίνονται για το χωριό μας. Ας κατανοήσουμε την αξία της ύπαρξης του συλλόγου στο χωριό παρ’ όλες τις δυσκολίες. Γι’ αυτό η συμμετοχή μας στις δράσεις και την πορεία του συλλόγου είναι ανάγκη και υποχρέωση. Ας βοηθήσουμε όλοι με την φυσική μας παρουσία, με την ηθική υποστήριξη, με τις προτάσεις μας να γίνει ο σύλλογος καλύτερος γιατί οι προσπάθειες που γίνονται μόνο από τα μέλη του Δ.Σ. δεν είναι αρκετές.

Όσοι επιθυμούν να δηλώσουν υποψηφιότητα για το Δ.Σ. ή την Ε.Ε. στις εκλογές αυτές να επικοινωνήσουν με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου:

Θανάσης Καλόμαλος ……………………6936986069

Σταύρος Τσίχλης……………………………6974958019

Τάκης Παπαδημητρίου………………….6977062586

Τάσος Αναστόπουλος……………………6972615931

Γιώργος Γεωργόπουλος…………………6909948338

 

                           Για το Δ.Σ.

Ο πρόεδρος : Θανάσης Καλόμαλος

Ο Γραμματέας : Τάκης Παπαδημητρίου