Ανακοίνωση (01/08/2020)

Αγαπητά μέλη του Μορφωτικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Ζώνης

Σας υπενθυμίζουμε τις αρχαιρεσίες του συλλόγου μας οι οποίες εφέτος θα γίνουν λίγο καθυστερημένα χρονικά για τους λόγους τους οποίους όλοι γνωρίζουμε, δηλαδή τους μέχρι τώρα περιορισμούς λόγω της πανδημίας.

Την Κυριακή 9 Αυγούστου 2020 στην έδρα του συλλόγου μας στα ΑΛΩΝΙΑ και ώρα 19:00 το απόγευμα θα γίνει Γενική Συνέλευση των μελών με θέματα:

  1. Διοικητικός απολογισμός
  2. Οικονομικός απολογισμός
  3. Προτάσεις για τις δραστηριότητες και την πορεία του συλλόγου

Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των νέων οργάνων του συλλόγου (Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής).

Αν δεν υπάρξει η απαιτούμενη – σύμφωνα με το καταστατικό – απαρτία, η Συνέλευση θα επαναληφθεί την επόμενη Κυριακή 16 Αυγούστου 2020 στον ίδιο χώρο, την ίδια ώρα, με τα ίδια θέματα.

Γνωρίζουμε καλά πως έχει γίνει δύσκολη για τους περισσότερους η επίσκεψη στο χωριό, όπως και πολύ δύσκολη είναι η ζωή στο χωριό για όσους ζουν ακόμη μόνιμα σε αυτό. Θα πρέπει να αναγνωρίσουμε πως με  τη στήριξη και τη συμπόρευση με τον σύλλογο βοηθάμε να κρατήσουμε το χωριό και τη ζωή του ζωντανά και ενεργά και εμάς τους συμπατριώτες ενωμένους και δημιουργικούς. Ας βοηθήσουμε να μην σβήσει αυτή η φλόγα που κάποιοι συγχωριανοί μας προσπαθούν να κρατήσουν αναμμένη με νύχια και με δόντια. Αν δεν μπορέσει κάποιος να έρθει στο χωριό τις επόμενες ημέρες, μπορεί να μας στείλει τη γνώμη, τις προτάσεις, τους προβληματισμούς καθώς και την υποψηφιότητά του:

  • σε τηλεφωνική επικοινωνία,
  • στην σελίδα μας στο viber,
  • στο email του συλλόγου: morfsyllogos.zonis@yahoo.gr
  • ή με κάποιον άλλο τρόπο που θα επιλέξει.

Στα όργανα του Συλλόγου καλό θα είναι να συμμετέχουν περισσότερα νέα μέλη, να υπάρχει πολυφωνία και καινούργιες ιδέες. Δηλώστε την συμμετοχή σας και την υποψηφιότητά σας στις αρχαιρεσίες που έρχονται μέχρι την Παρασκευή 07 Αυγούστου 2020 .

Ας κοιτάξουμε μπροστά με αισιοδοξία και όραμα.

Θυμίζουμε και την οικονομική μας υποχρέωση στο ταμείο του Συλλόγου, την ετήσια συνδρομή δηλαδή των ΔΕΚΑ(10) euro. Ένα ποσόν που είναι απαραίτητο για την ομαλή λειτουργία του συλλόγου και το οποίο διαχειρίζεται με σύνεση και διαφάνεια. Οι τρόποι για να εξοφληθεί είναι με την φυσική παρουσία στο χωριό, στην τράπεζα ALPHA BANK και  ηλεκτρονικά στα παρακάτω στοιχεία:

Αριθμός λογαριασμού: 511002002006030                                                           

Επωνυμία: Μορφωτικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Ζώνης Αρκαδίας                             

IBAN:  GR 24 0140 5110 5110 2002 006030        

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο πρόεδρος: Θανάσης Καλόμαλος

Ο Γραμματέας: Τάκης Παπαδημητρίου

Ζώνη   1 Αυγούστου 2020