Ανακοίνωση

Την  Τετάρτη 23/05/2018 στο Πνευματικό Κέντρο της Μεγαλόπολης “Ο  ΠΟΛΥΒΙΟΣ” είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε μια ξεχωριστή και καλά οργανωμένη εκδήλωση του Συλλόγου Γυναικών Μεγαλόπολης  «Καλλιστώ».

Το θέμα της ήταν ένα μεγάλο πρόβλημα υγείας, το οποίο άμεσα ή έμμεσα αφορά όλους μας. Τον ΚΑΡΚΙΝΟ…. Μία δύσκολη ασθένεια, που μπορεί ν’ αντιμετωπισθεί ως ένα βαθμό με τη σωστή ενημέρωση και την πρόληψη.  Γιατί η άγνοια καλλιεργεί τον φόβο.  Η συγγραφέας του βιβλίου “Μ’ ΑΓΑΠΩ” Γωγώ Τσακογιάννη μας έδωσε μηνύματα Ζωής και Αισιοδοξίας  εξιστορώντας  με χιούμορ  την προσωπική της περιπέτεια στην αναμέτρησή της με τον καρκίνο.

Η dr. Δέσποινα Κατσώχη, ογκολόγος – ακτινοθεραπευτής, με τρόπο σαφή και κατανοητό μίλησε για την πρόληψη την οποία όλοι καθημερινά θα πρέπει να βάλουμε στη ζωή μας, κανόνες που πρέπει να υιοθετήσουμε προκειμένου να αποτρέψουμε και να προλάβουμε  δυσάρεστες επιπτώσεις στην υγεία μας.  Γιατί ΟΣΟ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ, ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΛΑ.

Το βράδυ οι ομιλήτριες μέλη του συλλόγου και φίλοι δείπνησαν στην ταβέρνα του χωριού μας «τα Πλατάνια» αφού η συγγραφέας κατάγεται από τη Ζώνη και η γιατρός  είναι σύζυγος Ζωναταίου.

 

20180523_222650