Αντάμωμα στην Αθήνα 04/02/2023 – στιγμιότυπα 3

Η κλήρωση με την σημαντική βοήθεια των παιδιών

Το φλουρί της βασιλόπιτας για όλους τους καλεσμένους κέρδισε ο Χρήστος Δημητρίου Αγγελόπουλος ο οποίος τίμησε την εκδήλωσή μας με όλη την οικογένειά του.

Μια καλόγουστη εικόνα του πολιούχου του χωριού μας Αγίου Δημητρίου ήταν το αντίτιμο του τυχερού λαχνού. Τους ευχόμαστε την ίδια τύχη να έχουν στην ζωή τους, ο Άγιος Δημήτριος να τους προστατεύει και να χαίρονται τα τέσσερα αγοράκια τους!!!

Στην εκδήλωσή μας παραβρέθηκε ο συγχωριανός μας μέλος του συλλόγου ο γιατρός Σταύρος Χρ. Τσίχλης ο οποίος είναι υποψήφιος δήμαρχος Μεγαλόπολης στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Ο τέως Δήμαρχος Γόρτυνος και υποψήφιος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές Κώστας Μιχόπουλος έστειλε χαιρετισμό με τις ευχές του. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους βοήθησαν και πρόσφεραν: Τον Τάκη Παπαδημητρίου και τον Σταύρο Τσίχλη οι οποίοι πρόσφεραν οικονομικά στην μεταφορά των Ζωναταίων με το πούλμαν, καθώς και όλους όσοι πρόσφεραν για την λαχειοφόρο. Τα περισσότερα όμως ευχαριστήρια και μπράβο αξίζουν σε όλους μικρούς και μεγάλους που με την παρουσία τους τίμησαν ακόμη μια φορά αυτήν την όμορφη εκδήλωση!!!