ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Άλλη μια σημαντική εκδήλωση έγινε με επιτυχία από το Σύλλογό μας το μεσημέρι της Κυριακής 18/03/2018 στην φιλόξενη ταβέρνα «το σπίτι» στην Ανθούπολη, το Αντάμωμα των Ζωναταίων στην Αθήνα.

Μια όμορφη συνάντηση, μια ανάγκη για τους ανθρώπους που δεν έχουν άλλο τρόπο να συναντηθούν και να συγκινηθούν από τις μνήμες που τους ενώνουν με τον τόπο τους. Τον τόπο αυτό – την Ζώνη- που είναι η ζωή τους, οι άνθρωποί τους. 110 άτομα γέμισαν τον χώρο της συνάντησης και δυνατά αισθήματα χαράς, νοσταλγίας και συγκίνησης ξεχείλιζαν από παντού.  Στιγμιότυπα από το χωριό και τις δράσεις του συλλόγου που προβλήθηκαν μας κράτησαν το ενδιαφέρον και μας έφεραν κοντά στο χωριό και τους ανθρώπους του. Ο χορός, το κέφι, οι συζητήσεις, η επικοινωνία, κράτησαν μέχρι το απόγευμα στις έξι. Το κέφι απογειώθηκε όταν μουσικοί  μέλη του συλλόγου έπαιξαν τραγούδια του τόπου μας.
Άλλη μια φορά διαπιστώσαμε πως η ανάγκη της επαφής των ανθρώπων μεταξύ τους  δεν πρέπει να περιορίζεται από γεωγραφικά όρια και άλλες δεσμεύσεις και να χάνεται έτσι η ουσία της συνάντησης. Στην επιτυχία της εκδήλωσης βοήθησαν :
Για την λαχειοφόρο : ο Θανάσης Καλόμαλος,     ο Παναγιώτης Καλόμαλος, ο Τάκης Παπαδημητρίου.
Για τα κεράσματα : Η Κατερίνα  Χαρίτου, και ο Τάκης Παπαδημητρίου.
Για τη μουσική : Ο Γιάννης Καραλέκας, ο Παναγιώτης Θανόπουλος, ο Δημήτρης Μπάζιος.
Για την φωτογράφιση : Ο Σπύρος Τσαρμπόπουλος που για μια άλλη φορά αποτύπωσε με τον φακό του στιγμιότυπα της εκδήλωσης για να μείνουν ζωντανά στη μνήμη μας…..

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συγχωριανούς και φίλους  που μας εμπιστεύτηκαν και μας χάρισαν την ΕΠΙΤΥΧΙΑ της εκδήλωσης.

19/03/2018             

Το Δ.Σ.