Ανταμώματα συγχωριανών

Ακόμη μια φορά θα έχουμε την ευκαιρία να συναντηθούμε στην Αθήνα εμείς οι Ζωναταίοι και οι φίλοι μας. Μια ευκαιρία που θα μας δώσει τη χαρά και την ικανοποίηση να πούμε τα νέα μας, να διασκεδάσουμε όλοι μαζί, να μιλήσουμε για το χωριό και για πολλά που μας ενώνουν!  

Τα τελευταία χρόνια, κοινωνικές και οικονομικές  δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε όλοι, δημιούργησε την αναγκαιότητα να γίνονται και συναντήσεις στην Αθήνα, εκεί δηλαδή όπου βρίσκεται η συντριπτική πλειοψηφία των Ζωναταίων αλλά και των μελών του συλλόγου μας. Εκδηλώσεις που εφαρμόζουν συστηματικά και επιτυχημένα όλοι οι σύλλογοι της επαρχίας.

Οι συναντήσεις και η σύσφιγξη των σχέσεων  των συγχωριανών ήταν πάντα πρωταρχικός σκοπός του συλλόγου μας από την ίδρυσή του. Γιατί είναι και αυτό ένας τρόπος για να  διατηρήσουμε την ενότητα μεταξύ μας και τον πόθο της επαφής με τις ρίζες μας. Να μεταδώσουμε στους νεώτερους την αγάπη για τον τόπο των προγόνων τους. 

Στόχος και επιδίωξη του Δ.Σ. είναι να  διοργανώσει εκδήλωση στο χωριό και να διευκολύνει την μετακίνηση όσων επιθυμούν να έρθουν από την Αθήνα.

                                        Το Διοικητικό Συμβούλιο

                                              Ζώνη 21-01-2019