Απόκριες 2023 στην Ζώνη

Το βράδυ  της τελευταίας Αποκριάς ήταν για όλους μας μια όμορφη εμπειρία. Η εικόνα στον χώρο του συλλόγου μας μέσα στην αίθουσα αλλά και στο προαύλιο, μας θύμισε τις μεγάλες γιορτές του συλλόγου μας πριν την πανδημία με τις δεσμεύσεις που περιόρισαν υποχρεωτικά τις εκδηλώσεις μας.Χαρούμενα πρόσωπα, μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν την βραδιά, διασκέδασαν και ήρθαν επιτέλους πιο κοντά. Η τόσο μεγάλη προσέλευση του κόσμου, ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας!!! Ο παραδοσιακός φανός από το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ μας κράτησε έξω, ενώ τα παιδιά απολάμβαναν μαζί μας το εντυπωσιακό θέαμα!!! Στα τραπέζια άφθονο ήταν το μοσχομυριστό βραστό κατσικάκι που φρόντισε ο Τάκης ο Παπαδημητρίου όπως πάντα. Τα παραδοσιακά μακαρόνια με μπόλικη ντόπια μυζήθρα είχαν την τιμητική τους.  Τίμησαν την εκδήλωσή μας ο συγχωριανός μας και μέλος του συλλόγου ο γιατρός Σταύρος Τσίχλης υποψήφιος δήμαρχος Μεγαλόπολης με συνεργάτες του.

Ευχαριστούμε πολύ τους Ζωναταίους αυτούς που πάντα στηρίζουν με κάθε τρόπο και παρευρίσκονται στις εκδηλώσεις μας, τους Ψαραίους φίλους μας, τους φίλους που ήρθαν από την Αθήνα για να γιορτάσουν στο χωριό μας αυτή την ημέρα. Άλλη μια φορά ο σύλλογος έδειξε πως με τις προσπάθειές του νοιάζεται για το χωριό μας και τους ανθρώπους του όπου κι αν βρίσκονται και η παρουσία όλων αυτών δίπλα μας ,μας ενθαρρύνει για να συνεχίσουμε.Ακόμη περισσότερα στιγμιότυπα από το άναμμα της φωτιάς…

Ελπίδα και επιθυμία μας είναι στις επόμενες δράσεις μας να είμαστε ακόμη περισσότεροι κυρίως από τους μόνιμους κατοίκους του χωριού, ακόμη πιο ενωμένοι αφού όλοι έχουμε τους ίδιους στόχους για την ιδιαίτερη πατρίδα μας. Ευχόμαστε σε όλους καλή σαρακοστή με υγεία.