Δημοσίευση 24-05-2016

ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 23-05-2016 ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΛΩΝΙΑ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ, ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΒΟΛΛΕΫ ΓΥΝΑΙΚΩΝ. ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ, ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ 3ο ΟΜΙΛΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ EUROPEAN LEAGUE VOLLEY ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2016, ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ 9,10 ΚΑΙ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ.

ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΒΡΑΔΥΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΙΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ κ. ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ κ. ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΙΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ κ. ΔΟΥΚΟΥΡΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ.

ΤΟ ΔΕΙΠΝΟ, ΜΕ ΣΠΙΤΙΚΑ ΦΑΓΗΤΑ ΚΑΙ ΓΛΥΚΙΣΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΥ ΜΑΣ κ. ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΛΟΜΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ.

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ, ΠΑΡΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗΣ.

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΚΤΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΡΙΕΡΑ.

ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ.