Εκδηλώσεις στη Ζώνη 14/08/2022

Μια ενδιαφέρουσα και “γεμάτη” μέρα περάσαμε όλοι όσοι είχαμε την ευκαιρία  να βρεθούμε στο χωριό. Η μέρα μας ξεκίνησε στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου όπου έγινε το μνημόσυνο των συγχωριανών μας που δεν βρίσκονται πια στη ζωή, θυμηθήκαμε τα αγαπημένα πρόσωπα που έχουν φύγει για πάντα από κοντά μας. Η οικογένεια του Χρήστου Παπαδόπουλου έκανε αρτοκλασία. Στην συνέχεια τιμήσαμε έναν σπουδαίο συγχωριανό μας που πρόσφερε από την διευθυντική του θέση στην ΔΕΗ αλλά και σαν πρόεδρος του χωριού. Ο λόγος για τον Σταύρο Αραπάκη που αγαπούσε πολύ το χωριό και τους κατοίκους του γι’ αυτό ασχολήθηκε με τα κοινά, όπου μαζί με το κοινοτικό συμβούλιο και προσωπική εργασία συντέλεσε να πραγματοποιηθούν πολλά και αξιόλογα έργα στην διάρκεια της θητείας του ως πρόεδρος της Ζώνης για δύο τετραετίες (1983 – 1990). Ένας άνθρωπος της προσφοράς, ενωτικός, χαμηλών τόνων. Δόθηκε το όνομά του στην αίθουσα – έδρα του συλλόγου μας στα ΑΛΩΝΙΑ.

Το βραδάκι της ίδιας μέρας έγινε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του συλλόγου μας και αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν σε λίγες μέρες που θα γίνει η σύσταση σε σώμα.

Το ίδιο απόγευμα η ομάδα μπάσκετ του χωριού μας συμμετείχε στο τουρνουά μπάσκετ που κάθε χρόνο αυτές τις ημέρες διοργανώνεται στο γειτονικό Παλαμάρι από το σύλλογο Παλαμαραίων. Η ομάδα μας νίκησε ακόμη μια φορά και σήμερα γίνεται ο τελικός. Πολλά στιγμιότυπα και σχόλια για τους αγώνες θα έχουμε σε νέα ανάρτηση.