Ο Σταύρος Τσίχλης από την ΑΛΜΑ Μεγαλόπολης κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδος στο TRAIL RIDE EXPERIENCE TROPHY 2022 κατηγ. Α1

Ο συγχωριανός μας γιατρός Σταύρος Τσίχλης βραβεύτηκε με μια σημαντική διάκριση στον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Όλοι γνωρίζουμε την αγάπη του  για την περιπέτεια και και συχνά τον βλέπουμε στο χωριό με το λασπωμένο του τζιπ να επιστρέφει από τα γύρω βουνά στα οποία προπονείται για τους αγώνες. Για την τελευταία του διάκριση έγραψε το ¨ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ”:

Ο Ιατρός Σταύρος Τσίχλης με τον συνοδηγό του Ιωάννη Λαφογιάνη αναδείχθηκαν Πρωταθλητές Ελλάδος στο TRAIL RIDE EXPERIENCE TROPHY 2022 κατηγ.Α1. Το ΤRAIL RIDE 4X4 & EXPERIENCE TROPHY, είναι αγώνες Regularity, πλοήγησης, περιπέτειας, αντοχής του Πανελληνίου Κυπέλλου Trail Ride 4X4 της Ο.Μ.Α.Ε. Ο Σταύρος Τσίχλης συμμετέχει σε όλους τους αγώνες με συνοδηγό τον Ιωάννη Λαφογιάννη σαν μέλη της ΑΛΜΑ Μεγαλόπολης και με την υποστήριξη πολλών φίλων τους από την Μεγαλόπολη.

Η βράβευση των πληρωμάτων όλων των πρωταθλημάτων έγινε χθες Κυριακή 12 Μαρτίου στο Ναύπλιο.

Σε μήνυμα του στο Facebook ο Σταύρος Τσίχλης αναφέρει: ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ TRAIL RIDE EXPERIENCE TROPHY 2022 KAT. A1. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο σωματείο μου την Α.Λ.Μ.Α.ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ, ΤΗΝ Α.Λ.Μ.Α.4Χ4 ΝΑΥΠΛΙΟ ,τους χορηγούς μου και τον συνοδηγό μου Giannis Lafogiannis όπου χωρίς αυτόν δεν θα τα είχα καταφέρει. Όλη η επιτυχία οφείλεται σε αυτόν.
Τους δύσκολους καιρούς και τις καταστάσεις που ζούμε τις έχουμε βιώσει και στην μικρή και ιστορική πόλη μας . Κάποιες φορές βγαίνεις δυνατότερος. Ιδιαίτερα θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Γιαννάκο τον Ζώταλη και στην γυναίκα του την Ρούλα Ζώταλη Μανιάτη. Και γιατί σε αυτούς;
Γιατί πριν από αυτούς η μοναδική σχέση που είχα, όπως και οι περισσότεροι από την περιοχή με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό ήταν από την τηλεόραση και από τα περιοδικά.
Με μπροστάρηδες τον Γιάννη και την Ρούλα καταφέραμε και κάναμε 5 αγώνες πανελληνίου πρωταθλήματος Motocross ,καθώς και έναν αγώνα παγκόσμιου πρωταθλήματος Motocross junior.
Σας ευχαριστώ πολύ.