ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Ο ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟ ΣΥΣΤΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΝΕΕΣ ΔΩΡΕΕΣ ΒΙΒΛΙΩΝ

ΖΩΝΗ ΑΡΚΑΔΙΑΣ 27-04-2016
ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΩΡΕΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΒΙΒΛΙΩΝ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ κ.κ. ΙΩΑΝΝΗ Π. ΓΑΪΤΑΝΑΚΗ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΟ Π. ΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟ ( ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ), ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Ο ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟ ΣΥΣΤΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ, ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤ΄ ΑΛΩΝΙΑ. ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ, ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΖΩΝΗ.

ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 27-04-2016 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ, ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΤΑ ΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΜΑΣ. ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ, Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΡΙΑ ΛΑΓΟΥΔΗ – ΚΑΛΟΜΑΛΟΥ, Η ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ Π. ΓΑΪΤΑΝΑΚΗ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, Ο ΙΩΑΝΝΗΣ Π. ΓΑΪΤΑΝΑΚΗΣ, Η ΜΙΚΡΗ ΜΑΣ ΦΙΛΗ ΕΙΡΗΝΗ-ΜΑΡΚΕΛΛΑ ΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟΥ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ Γ. ΣΙΑΜΠΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΗΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ.
ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΜΕ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΕΠ΄ΩΦΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΜΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

20160427_205915_lls