Εξωραϊσμοί στην Ζώνη

Περιμένοντας το καλοκαίρι γίνονται οι απαραίτητες προετοιμασίες στο χωριό. Μετά από τις παρατεταμένες αλλά ευεργετικές βέβαια βροχές, το χορτάρι σε πολλά σημεία μέσα και γύρω από την κατοικημένη περιοχή, έχει ξεπεράσει το μπόι ανθρώπου. Σηκώσαμε λοιπόν τα μανίκια κι αρχίσαμε τη δουλειά.

Ο Γιώργος Γεωργόπουλος, όπως κάθε χρόνο ανέλαβε κι εφέτος να απαλλάξει κοινόχρηστους χώρους από τα επικίνδυνα χόρτα. Πρόθυμα και εθελοντικά προσφέρει για την προστασία των χώρων αυτών από φίδια και κυρίως για τον κίνδυνο πυρκαγιών, μια εργασία που απαιτεί πολύ χρόνο και κόπο. 

Σύμμαχος στις προσπάθειες αυτές όπως όλη τη χρονιά η γνωστή μας φοράδα του Τάκη Παπαδημητρίου, η ακούραστη εργάτρια όλων μας που όχι μόνο είναι το φυσικό μας χορτοκοπτικό, αλλά λιπαίνει οικολογικά και αποδοτικά!!! 

Για τον απαραίτητο φωτισμό εξωτερικού χώρου στον Ι.Ν. του Αγίου Δημητρίου, ο πάντα ακούραστος Χρήστος Χρ. Τσίχλης προσφέρει τις υπηρεσίες του. Με σφρίγος νεαρού, σκαρφάλωσε σε μεγάλο ύψος και τοποθέτησε χρήσιμο προβολέα σε κολώνα της ΔΕΗ.

Προσπάθεια καλλωπισμού έγινε και σε ζαρντινιέρες της πλατείας!!!

 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και πολλά μπράβο σε όλους όσους διαθέτουν τον χρόνο τους και προσφέρουν όπως μπορούν για το χωριό μας !!!