26/02/2017

Αγαπητοί συγχωριανοί και φίλοι.

Την Κυριακή 26/02/2017, έγινε με επιτυχία στη Ζώνη η αποκριάτικη εκδήλωση του Συλλόγου μας. Τη γιορτή μας τίμησαν πολλοί Ζωναταίοι και άλλοι φίλοι. Ιδιαίτερα εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή μιας μεγάλης παρέας νέων, φίλοι του μέλους του Συλλόγου μας Τάσου Αναστόπουλου.Όλοι διασκέδασαν και ευχαριστήθηκαν με το πλούσιο γεύμα προσφορά του Συλλόγου. Έγινε και λαχειοφόρος με πλούσια δώρα. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τις γυναίκες του χωριού μας, που βοήθησαν στο τραπέζι. (Μαρία Χαρίτου, Βούλα Τσιαβλή, Ανδριανή Χαρίτου, Μαρία Μανιάτη, Μαρία Λαγούδη-Καλομάλου).
Ανακοινώθηκε η επόμενη προγραμματισμένη εκδήλωσή μας η οποία θα γίνει στην Αθήνα την Κυριακή 19/03/2017 το μεσημέρι στις 12:00. Στην ταβέρνα «ΤΟ ΣΠΙΤΙ», που βρίσκεται Κωνσταντινουπόλεως 72 & Ευδοξίας στο Ίλιον, θα βρούμε την ευκαιρία να έρθουμε πιο κοντά να μιλήσουμε για το χωριό και να διασκεδάσουμε με καλό φαγητό και άφθονο κρασάκι. Επικοινωνήστε μαζί μας για τη συμμετοχή σας και περισσότερη ενημέρωση.
Η επιμονή μας για τη συλλογή πλαστικών καπακιών χάρισε στο Σύλλογό μας ένα αναπηρικό αμαξίδιο. Στην προσπάθειά μας αυτή βοήθησαν πολλοί ευαισθητοποιημένοι φίλοι και μέλη του Συλλόγου μας, Ζωναταίοι από το χωριό και την Αθήνα, μέλη του χορευτικού ομίλου Μεγαλόπολης, το προσωπικό του βρεφονηπιακού σταθμού του δήμου Μεγαλόπολης. Τους ευχαριστούμε όλους ιδιαίτερα. Το αμαξίδιο αυτό θα προσφερθεί στο Κ.Α.Π.Η. του δήμου μας, απ’ όπου θα το δανείζεται όποιος κάτοκος του δήμου το έχει ανάγκη και για όσο χρονικό διάστημα το χρειάζεται. Η προσπάθεια όμως δε θα πρέπει να σταματήσει εδώ. Συνεχίζουμε σε κάτι που ξέρουμε καλά, να σεβόμαστε δηλαδή το περιβάλλον αλλά κυρίως να νοιαζόμαστε για το συνάνθρωπό μας.