Κηδεία – Μνημόσυνο

Ένας ακόμη συγχωριανός μας έφυγε από κοντά μας, μόνιμα αυτή τη φορά. Ο Γιάννης Ζούζουλας από νεαρή ηλικία έφυγε από το χωριό – όπως πολλοί πατριώτες – για να βρει καλύτερη τύχη στους δύσκολους εκείνους χρόνους. Στον Καναδά πέτυχε επαγγελματικά και δημιούργησε μια ευτυχισμένη οικογένεια. Πολλά συλλυπητήρια στους ανθρώπους που τον αγάπησαν και θα τον θυμούνται για πάντα.

Η οικογένεια του Ιωάννη Ζούζουλα έστειλε το παρακάτω:

Μνημόσυνο Ιωάννη Ζούζουλα

Ο Ιωάννης Ζούζουλας απεβίωσε ειρηνικά σε ηλικία 82 ετών, περιτριγυρισμένος από την οικογένειά του, την Τρίτη 29 Μαρτίου 2022. Ο Ιωάννης υπήρξε στοργικός σύζυγος και πατέρας, ζει μέσα από την αγαπημένη του σύζυγο Μαρία Ζούζουλα (το γένος Τσιούλου) και από τις δύο κόρες τους, Αθηνά και Δήμητρα, στις οποίες λείπει πολύ. Ο Ιωάννης, γεννημένος στη Ζώνη Αρκαδίας, Ελλάδα, ήταν ο αγαπημένος γιος του αείμνηστου Αθανάσιου και της Αθηνάς (Αναστοπούλου) Ζούζουλα και ο νεότερος από τα οκτώ παιδιά τους, Βασιλική (του αείμνηστου Ιωάννη Μερζιώτη), Σταυρούλα (του αείμνηστου Άλεξ Νάντσιου), Γεωργίου (της Ανθούλας) και του αείμνηστου Ανδρέα (της Παναγιώτας), Χρήστου (της Άννας), Δημητρίου (της Αικατερίνης) και Ευάγγελου (της Δέσποινας). Ο Ιωάννης ζει, επίσης, μέσα από τα τρία βαφτιστήρια του και τις πολλές ανιψιές και ανιψιούς του, που ζουν σε όλο τον Καναδά, την Ελλάδα και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο Ιωάννης ήταν σεβαστός, ζούσε με βαθιά πίστη και είχε απαράμιλλη ζωτικότητα και όρεξη για ζωή, πραγματική έμπνευση για όσους τον γνώρισαν. Η θετικότητα, η γενναιοδωρία και το ευγενικό του πνεύμα θα εκτιμάται πάντα. Ως ένας από τους αρχικούς ιδιοκτήτες του εστιατορίου Bella Vista στην Οτάβα, ο Ιωάννης πάντοτε υποδεχόταν με περηφάνια τους θαμώνες του με το λαμπερό και ζεστό χαμόγελό του.

Η οικογένεια θα δεχτεί φίλους, κατά τις ώρες επίσκεψης, την Παρασκευή 1η Απριλίου 2022 από τις 10:30 έως τις 11:30 στην Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στη διεύθυνση 1315 Prince of Wales Drive. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει η κηδεία και η ταφή στο νεκροταφείο Pinecrest (Μαυσωλείο).

Προς τιμήν της αφοσίωσής του στην ελληνορθόδοξη πίστη και ως κοινοτικό μέλος της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας στην Οτάβα, ο Ιωάννης ζήτησε αντί λουλουδιών, να γίνουν δωρεές στην Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία Κοιμήσεως της Θεοτόκου.