Γενική Συνέλευση –Χαιρετισμός του απερχόμενου Δ.Σ.

Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την διοίκηση του Συλλόγου μας το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο, αξιολογήσαμε και κρίναμε σαν πρώτη προτεραιότητα το άνοιγμα του συλλόγου προς τα έξω. Την προσέγγιση των μελών τα οποία είχαν απομακρυνθεί, την προσωπική επαφή κι επικοινωνία την ενημέρωση  για τον ρόλο και τις δράσεις του συλλόγου, την προσπάθεια  εγγραφής νέων μελών. Το αποτέλεσμα ήταν να αυξηθεί σημαντικά ο αριθμός των μελών, αφού επανεγγράφησαν  πολλά παλιά μέλη τα οποία είχαν απομακρυνθεί, αλλά και να εγγραφούν νέα μέλη και σήμερα να αριθμεί ο σύλλογος 136 μέλη.  Νομίζω πως είναι το σημαντικότερο έργο αυτού του Δ.Σ. γιατί ΣΥΛΛΟΓΟΣ είναι κυρίως η ψυχή των ανθρώπων.

Υπήρξαν βέβαια μεμονωμένες αποχωρήσεις  μελών για προσωπικούς λόγους, αλλά αυτή είναι η ομορφιά της Δημοκρατίας. Το δικαίωμα στην διαφωνία.

Πολλά μέλη μας εμπιστεύτηκαν, στάθηκαν δίπλα μας, στήριξαν ηθικά, οικονομικά, με την προσωπική τους εργασία το έργο του Συλλόγου.  Έτσι όλοι μαζί καταφέραμε να γίνουν δράσεις, έργα, εξωραϊσμοί, τακτική επαφή και επικοινωνία με τα μέλη μας, αυτά δηλαδή που είναι ο ρόλος και λόγος ύπαρξης ενός συλλόγου. Η προσπάθεια να διαχειριστούμε την κάθε προσφορά με σύνεση, ανιδιοτέλεια, κι αίσθηση καθήκοντος για το καλό του χωριού και των ανθρώπων του, ήταν προτεραιότητα  και υποχρέωση.

Ευχαριστούμε απ’ την καρδιά μας όλους εσάς  κι όλους όσους δεν είναι κοντά μας σήμερα, γιατί συμπορευτήκαμε, δημιουργήσαμε και στηρίξαμε τη Ζώνη με κάθε προσπάθεια.

Επειδή τα λάθη είναι ανθρώπινα, επειδή οι παραλείψεις είναι μέσα στο πρόγραμμα της δράσης και της ζωής, αξιολογείστε και δείτε με κατανόηση τα λάθη που έγιναν κι αυτά που από αδυναμία δεν έγιναν.

ΧΡΕΟΣ  όλων μας είναι να στηρίξουμε το καινούργιο Δ.Σ. που σήμερα θα εκλέξουμε δημοκρατικά, να συμμετέχουμε, να επικοινωνούμε και να βοηθούμε με τη γνώμη μας, τις προτάσεις μας, την καλοπροαίρετη κριτική μας.

Το μήνυμα ας είναι:  ΕΝΟΤΗΤΑ- ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.  Όλοι ενεργοί και όχι μόνο κριτική από μακριά.

Το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο

09 Απριλίου 2018