Ζώνη – Αποτελέσματα εκλογών (27/05/2019)

Τα αποτελέσματα από τις εκλογικές διαδικασίες για την ανάδειξη τοπικού παρέδρου στο χωριό μας είναι:

Ψήφισαν             82 ψηφοφόροι

Έλαβαν:

Αργυρόπουλος Αθανάσιος    29 ψήφους   

Παπαδημητρίου Παναγιώτης   51     ψήφου

Άκυρα     2                                                                   

Από σήμερα λοιπόν ο καινούργιος άνθρωπος που θα εκπροσωπεί τη Ζώνη και τους Ζωναταίους όπου κι αν βρίσκονται είναι ο Τάκης Παπαδημητρίου. Ένας άνθρωπος που γεννήθηκε, μεγάλωσε στη Ζώνη, δημιούργησε οικογένεια, εργάστηκε στο χωριό και για το χωριό.

Ιδρυτικό μέλος του συλλόγου μας και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του από το 2004 μέχρι σήμερα ενεργός χωρίς καμία διακοπή, μια θετική παρουσία παντού.

Ένας συγχωριανός μας με ήθος,  αξιοπρέπεια και διακριτικότητα, που τρέχει πρόθυμα και αγόγγυστα σε όποιον  και όπου τον καλεί, ευγενικός, χαμογελαστός και αισιόδοξος, έχει για όλους και για όλα έναν καλό λόγο. Γνωρίζει πολύ καλά να κρατά τις ισορροπίες στα δύσκολα με ψυχραιμία και αποφασιστικότητα.

Μέλος της εκκλησιαστικής επιτροπής, όπου προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες του.

Ο ένας από τους δύο Ζωναταίους που με πολύ κόπο και θυσίες παλεύει και προσπαθεί να διατηρήσει το παραδοσιακό επάγγελμα του χωριού, που έζησε γενιές, αυτό του τσοπάνη.

Ακόμη είναι ένας ευσυνείδητος υπάλληλος της Δ.Ε.Η. Μεγαλόπολης από το 1992. Είναι η Τρίτη θητεία που θα διατελέσει, αφού πρόσφερε από τη θέση του παρέδρου ή προέδρου στο χωριό τις περιόδους (1997-1998), (1999-2002).  

Από σήμερα  περιμένουμε ακόμη μία φορά να αποδείξει ότι δίκαια επιλέχτηκε σε αυτή την θέση. Αν αξίζει την εμπιστοσύνη που του έδειξαν  51 συγχωριανοί μας τους οποίους για να πείσει δεν έκανε καμιά προσπάθεια  προεκλογικά . Γιατί όλοι γνωρίζουν το ήθος, τη σεμνότητά του, την προσωπικότητα και την προσφορά του στο χωριό και τους ανθρώπους του. Γιατί κάτι που είναι ολοφάνερο δεν χρειάζεται περιττά λόγια και ιδιαίτερη διαφήμιση. Εξ άλλου όλοι έχουμε κρίση και γνώσεις για να μπορέσουμε να κρίνουμε και να επιλέξουμε χωρίς την καθοδήγηση κάποιων άλλων.

Ας του ευχηθούμε όλοι καλή δύναμη στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει, να τιμήσει την ψήφο όσων τον προτίμησαν αλλά κυρίως να αποδείξει σε όλους πως αξίζει αυτήν την τιμητική θέση, να νοιάζεται ουσιαστικά για το χωριό, να το εκπροσωπεί επάξια, να μην εκφράσει ποτέ συμπάθειες ή αντιπάθειες, να προσπαθεί πάντα για την συνεργασία και την αρμονική συνύπαρξη όλων μας για το καλό του χωριού, αφού αυτό είναι η επιδίωξη όλων μας.

Θέλουμε να πιστεύουμε πως η πολύ εποικοδομητική συνεργασία με το Δ.Σ. του συλλόγου μας καθώς και με την Εκκλησιαστική Επιτροπή θα συνεχιστεί όπως γινόταν μέχρι τώρα με τον απερχόμενο και για πάρα πολλά χρόνια επιτυχημένο πάρεδρο κ. Χρήστο Χρ. Τσίχλη.

                                              Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο πρόεδρος         Θανάσης Καλόμαλος

Ο αντιπρόεδρος  Σταύρος Τσλιχλης

Ο ταμίας              Τάσος Αναστόπουλος

Το μέλος               Γιώργος Γεωργόπουλος

                                                      Ζώνη 27 Μαΐου 2019