Καλοκαιρινό Αντάμωμα 2023

 

Τα μέλη του Δ.Σ. καλωσορίζουν

Με επιτυχία ανταμώσαμε κι εφέτος στην Ζώνη.  Ο σύλλογος πρόσφερε και πάλι ένα νόστιμο γεύμα και όλοι είχαμε την ευκαιρία να  διασκεδάσουμε με πολλούς συγχωριανούς αλλά και φίλους. Κοντά μας ήταν ο συγχωριανός και μέλος του συλλόγου μας Σταύρος Τσίχλης υποψήφιος δήμαρχος στις επικείμενες δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό ανεξάρτητη Δύναμη Πολιτών. Τον συνόδευαν υποψήφιοι με τον συνδυασμό. Μας τίμησαν ακόμη με την παρουσία τους φίλοι μας από το γειτονικό Ψάρι με την πρόεδρο του συλλόγου Ψαραίων κ. Κωνσταντίνα Πολωλού-Μηλιώνη.

Όπως κάθε φορά πολλοί είναι οι συγχωριανοί μας μικροί και μεγάλοι που βοηθούν και προσφέρουν το κέφι, το χρόνο και τις δυνάμεις τους για να έχουμε αυτό το όμορφο αποτέλεσμα. Να ευχαριστήσουμε λοιπόν ιδιαίτερα τα παιδιά του Δημήτρη και Σταυρούλας Κρεντήρη Αντώνη, Θοδωρή και Φιλομήλα, την κόρη του Γιάννη Αναστόπουλου Παναγιώτα και τις κυρίες του χωριού που βοήθησαν στην διοργάνωση. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς της λαχειοφόρου, επαγγελματίες και ιδιώτες που με την προσφορά τους ενισχύουν τις προσπάθειές μας. Να είμαστε όλοι καλά και να βρίσκουμε ευκαιρίες να διασκεδάζουμε και να χαιρόμαστε την συνύπαρξη και την συνεργασία.

Ευχαριστούμε πολύ τον Γιάννη Καμπερογιαννη ο οποίος πρόσφερε όλες τις πατάτες που διατέθηκαν, τον Θανάση Τόμπρο για το ελαιόλαδο και το ξενοδοχείο ΠΕΛΑΣΓΟΣ που μας έψησε δωρεάν τις πατάτες.